fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJMunicipiul Turda a ieșit din scenariul roșu

Municipiul Turda a ieșit din scenariul roșu

Publicat în

spot_img
spot_img

Municipiul Turda a trecut de luni în scenariul galben, după ce incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 a scăzut sub 3 la mia de locuitori.

Ca urmare a ieșirii din scenariul roșu, în Turda este permisă organizarea de spectacole sau concerte cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului.

De asemenea, este permisă deschiderea localurilor de alimentație publică (restaurante, cafenele) în interior, însă la o capacitate de maxim 30%, cu respectarea tuturor obligațiilor stabilite.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare este permisă fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului. Nu este permisă activitatea în baruri, cluburi și discoteci.

Activitatea sălilor de jocuri de noroc este permisă, dar tot fără a depăși 30% din capacitatea spațiului.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

A noua ediție a Concertului caritabil de colinde românești are loc pe scena Auditorium Maxium UBB

Artiști reprezentativi ai scenei muzicale clujene se întâlnesc pentru a noua oară pe scena Auditorium Maxium UBB pentru a-i colinda pe clujeni în prag de Crăciun. Organizat în scop caritabil de un grup de companii clujene și susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, tradiționalul Concert de colinde românești va avea loc joi, 21 decembrie, ora 19:00.