Trei centre de vaccinare împotriva COVID-19 au fost realizate pentru etapa a II-a a campaniei de imunizare în municipiul Baia Mare.

Acestea sunt situate în incinta Centrului de zi pentru vârstnici CASPEV ( strada Săsarului nr.3), la Centrul Social Multifuncţional Rivulus Pueris ( str. Ioan Slavici nr. 1B) și la sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală (Bd. Unirii, nr. 19). Programul centrelor de vaccinare va fi de luni până sâmbătă, între orele 08.00 și 20.00.

Potrivit primarului Cătălin Cherecheș, centrele de vaccinare au fost dotate și utilate la cele mai înalte standarde, condițiile create pentru desfășurarea procesului de imunizare fiind dintre cele mai moderne și sigure. Tot prin grija municipalității va fi asigurat atât personalul medical cât și cel auxiliar care va deservi aceste centre.

„Punem la dispoziția băimărenilor numărul unic de telefon 0733444422 la care vor răspunde angajații din cadrul Direcției de Asistență Socială, cu scopul de a facilita programările la vaccinare. (…) Acum, la nici un an de când COVID face ravagii pe întreg mapamondul, avem vaccin disponibil și începând de acum, după imunizarea celor din linia întâi, posibilitatea de a-i vaccina pe cei din categoriile de risc, persoanele trecute de 65 de ani, respectiv cele care suferă de boli cronice. Pentru a facilita accesul la vaccin, venim cu acest număr unde cei care se încadrează în etapa a II-a pot să sune și să se programeze pentru vaccin la unul dintre centrele amenajate pe raza municipiului Baia Mare”, a declarat primarul municipiului Baia Mare.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania