fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MUREȘAccident cu patru răniți pe DN 15, la ieşirea din Luduş spre...

Accident cu patru răniți pe DN 15, la ieşirea din Luduş spre Cheţani

Publicat în

spot_img
spot_img

Patru persoane au fost rănite ușor în urma unui accident rutier produs între un autoturism şi o autoutilitară pe Drumul Naţional 15 (E60), la ieşire din oraşul Luduş spre Cheţani.

„În total sunt patru victime, două cod galben şi două cod verde, toate cooperante. S-a deplasat la faţa locului elicopterul SMURD pentru a prelua victima din autoturism, iar ambulanţa SAJ a preluat cei trei pasageri din autoutilitară şi i-a transportat la CPU Luduş”, potrivit ISU Mureş.

La sosirea pompierilor militari de la Punctul de Lucru Luduş, una dintre victime era blocată în autoturism.

„Astăzi, în jurul orei 11,30, pe DN 15, la km. 28+580 metri în afara localităţii Luduş, a avut loc un accident rutier, cu victime. Au fost implicate două autovehicule, iar patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 70 de ani, au fost răniţi. Aceştia au fost transportaţi la unitatea spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Mureş.

Circulaţia rutieră în zona accidentului a fost reluată după mai bine de o oră.

(FOTO: ISU Mureș)

Ioana Pop

Articole recente

Wizz Air, desemnată cea mai proastă companie aeriană pentru al treilea an la rând

Rezultatul în general slab vine pe măsură ce tarifele companiilor aeriene au crescut ca urmare a costurilor mai mari ale combustibilului și a taxelor ecologice.

Primarul comunei Ilieni, care a pierdut alegerile, a anunţat că demisionează din funcţie înainte de încheierea mandatului

Imre Fodor, care a candidat pentru cel de-al cincilea mandat pe lista UDMR, a pierdut alegerile locale în faţa candidatului independent Benko Arpad-Jeno.

Zece profesori și antrenori remarcabili din toată țara, premiați cu Premiul Mentor pentru excelență în educație

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă anual, începând din 2010, profesorilor și antrenorilor care au descoperit tineri talentați și care au avut un rol important în evoluția profesională a discipolilor pe care i-au îndrumat în carieră.

Primul elev de etnie romă care a absolvit liceul din Tălmaciu, mândria școlii și a părinților

Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” din Tălmaciu se mândrește cu Victor Carole, primul elev de etnie romă care a reușit să își atingă visul de a absolvi studiile, în ciuda tuturor obstacolelor ce i-au venit în cale de-a lungul anilor. 

Mai multe articole de același fel

Piese rare din colecția Muzeului Judeţean Mureş, restaurate de 17 specialişti din ţară

O serie de piese rare, din colecția Muzeului Județean Mureș, constând în mobilier de uz gospodăresc de pe Valea Târnavei, din perioada 1871-1943 şi 10 icoane pe sticlă, au fost supuse cercetării şi restaurării într-un workshop organizat la Târgu Mureş în această săptămână, la care au participat 17 specialişti din ţară.