Doi bărbaţi au suferit arsuri într-un incendiu, urmat de o explozie, care a avut loc marţi la o societate ce are ca obiect de activitate încărcarea buteliilor cu butangaz, aflată în imediata vecinătate a Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia, focul fiind observat, înaintea apelului la 112, de către pompierii din tura de serviciu.

“Incendiul s-a produs la un operator economic din imediata vecinătate a Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia, acesta fiind observat înaintea apelului 112 de către pompierii din tura de serviciu. Datorită observării rapide şi distanţei scurte, incendiul a fost lichidat în limitele găsite”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan.

Potrivit acestuia, din cercetări a rezultat că a fost vorba de o acumulare de gaze în interior, care a provocat o explozie, urmată de incendiu.

“În urma incendiului au rezultat două victime (…). Cele două victime au fost transportate la UPU Alba – un bărbat, de aproximativ 60 de ani, cu arsuri de gradul 2 la nivelul feţei şi membrelor inferioare, şi un bărbat, de 57 ani, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei”, a precizat Radu Botezan.

Au fost alocate la locul incendiului două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi un echipaj SMURD B2.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania