Avocatul Cosmin Tabără (PNL) a fost ales astăzi, cu 21 de voturi, viceprimar al municipiului Timișoara în ședința Consilului Local. Alături de Ruben Lațcău, el completează echipa de viceprimari ai municipiului de pe Bega. Cosmin Tabără este soțul gimnastei Simona Amânar și tatăl a trei copii.

Primarul Dominic Fritz s-a grăbit să îl felicite pe noul viceprimar, el fiind prezent la ședință doar online, fiind în carantină după infectarea cu Covid-19.

”Am intrat prin zoom la ședința Consiliului Local de astăzi pentru că am dorit să fiu prezent la alegerea lui Cosmin Tabără ca viceprimar al Timișoarei, din partea PNL și să-l felicit. Mă bucur că a obținut cu un număr atât de mare de voturi (21). Este și o dovadă de responsabilitate a Consiliului Local și o răspundere pentru el, și pentru noi toți din aparatul executiv. Acum avem împreună cu PNL acea coaliție majoritară solidă care să ne permită să realizăm proiectele de care are nevoie orașul și reformele necesare. Va fi nevoie de decizii curajoase și sunt convins că vom fi uniți și că vom găsi împreună cele mai bune soluții.

Cosmin Tabără este un avocat cu o bună reputație și un expert în domeniul juridic, atât pe civil și penal cât și în drept comercial, iar experiența lui va aduce un plus de profesionalism în instituția Primăriei. Am avut mai multe discuții cu el în ultimele săptămâni și m-a impresionat cu energia lui și claritatea cu care vede lucrurile. Am agreat că va fi responsabil de strategia juridică a Primăriei, de evidența populație, de reformă în sport, de regularizarea și valorificarea patrimoniului, de siguranța publică, inclusiv de Poliția Locală.”, a spus Dominic Fritz.

Primarul susține că noul viceprimar se va implica și în revitalizarea sportului timișorean.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania