Restaurantele şi cafenelele se redeschid în Alba Iulia începând de joi, după trei zile în care au fost închise, în condițiile în care rata de infectare a scăzut la 2,78/1.000 de locuitori.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Albă a decis miercuri că activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă în intervalul orar 6 – 23, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Este permisă organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Este interzisă, în continuare organizarea în aer liber de spectacole, festivaluri publice şi private, dar şi de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc) atât în spaţii deschise, cât şi închise.

Nu este permisă activitatea în baruri, cluburi şi discoteci.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania