Suporterii echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe vor să arate într-un mod inedit că sunt alături de jucători, în această perioadă în care meciurile din Liga I se joacă fără spectatori din cauza pandemiei de COVID-19.

Fanii şi-au propus să umple tribunele stadionului din Sfântu Gheorghe cu oameni de zăpadă care să țină locul suporterilor, înaintea meciului pe care Sepsi OSK îl va disputa sâmbătă cu Astra Giurgiu.

Suporterii au făcut un apel pe Facebook la locuitorii orașului să li se alăture pentru a face cât mai mulţi oameni de zăpadă pe care să-i așeze pe scaunele stadionului.

„În situația actuală, chiar dacă nu putem fi fizic în peluze, dar putem demonstra că suntem alături de echipă. Haideți să umplem stadionul cu oameni de zăpadă. Suporterii echipei Sepsi OSK roagă pe toată lumea, ca în cursul zilelor de joi și vineri, oricine poate să se ducă la stadion și să construiască un om de zăpadă, pe care să-i așeze pe scaunele stadionului. Sperăm că material o să fie berechet, nu contează dacă omul de zăpadă este mare sau mic, slăbuț sau plin, numai să fie OM DE ZĂPADĂ. IMPORTANT, Omul de zăpadă trebuie să poartă o eșarfă sau panglică, orice în culorile roșu și alb. Aceste creații se pot amplasa oriunde în tribune în afara sectorului principal. Hai la muncă! Noi o să fim acolo!”, au scris suporterii.

“Sunteți fantastici! Aţi dovedit, încă o dată, că avem cei mai buni suporteri din lume! Vă mulţumesc că sunteţi alături de noi! Mâine ne apucăm şi noi de treabă”, le-a transmis suporterilor preşedintele clubului Sepsi OSK, Diószegi László.

Meciul Sepsi OSK – Astra Giurgiu se va disputa sâmbătă, de la ora 12:30, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, în etapa a 18-a a Ligii I.

(SURSA FOTO: Sepsi OSK)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania