Vremea se va răci și va deveni normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros, iar în a doua parte a intervalului se va degaja treptat în regiunile vestice și nord-vestice, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

În sudul, sud-vestul și sud-estul țării temporar vor fi precipitații mixte ziua și predminant sub formă de ninsoare noaptea, transmit meteorologii.

Izolat vor fi condiții de polei. La munte și pe arii restrânse în restul teritoriului va ninge. În Lunca Dunării, Bărăgan și Dobrogea, se vor acumula cantități de precipitații mai însemnate, anunță prognoza meteo.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, iar noaptea și în sud-est, unde la rafală se vor atinge viteze cuprinse în general între 55 și 65 km/h și ninsoarea va fi viscolită, conform ANM.

Administrația Națională de Meteorologii precizează că temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în estul Transilvaniei și 10 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa între -7 și 1 grad. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceață.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania