fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BIHORTrei localități din Bihor, în scenariul roșu

Trei localități din Bihor, în scenariul roșu

Publicat în

spot_img
spot_img

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bihor a aprobat luni lista localităților din județ în care se impun limitări în domeniile HoReCa, cultural și de divertisment, pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.

Față de actualizarea aprobată de CJSU în data de 15 ianuarie, numărul localităților din Bihor în care se impun măsuri de limitare a scăzut cu 17, de la 40 de localități în 15 ianuarie, la 23 de localități.

Numărul localităților cu incidență de peste 3 cazuri/1.000 locuitori a scăzut cu 6, de la 9 în data de 15 ianuarie, la 3 localități în data de 25 ianuarie – Șinteu, Vadu Crișului și Câmpani.

Oradea avea luni o incidență de 1,86 cazuri/1.000 locuitori, prin urmare activitatea cu publicul a restaurantelor și cafenelelor în interior, precum și activitățile din cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole/concerte și a operatorilor din domeniul jocurilor de noroc sunt permise fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și sunt limitate la intervalul orar 06.00-21.00.

Ioana Pop

Articole recente

Gabriel Zetea: „Sărbătorim astăzi victoria oamenilor de bun simț din Partidul Social Democrat”

Gabriel Zetea a precizat că această victorie este una istorică pentru PSD

La Târgu Mureş s-a inaugurat o Clinică de monitorizare şi recuperare cardiovasculară, cu componente unice în România

Cardiologie sportivă şi cardiooncologie, printre serviciile unicat de recuperare cardiovasculară

Iuliu Winkler, despre votul de încredere acordat UDMR în alegerile din 9 iunie: Este un rezultat pe care noi nu l-am mai avut în...

Președintele Organizației Județene Hunedoara a UDMR, europarlamentarul Iuliu Winkler, a mulțumit pentru votul de încredere pe care Uniunea l-a primit din partea cetățenilor

Şase filme de succes internaţional, incluse în competiţia Festivalului Ceau, Cinema! de la Timișoara

Juriul va fi format din actriţele Ilinca Manolache şi Olga Torok şi regizorul Adrian Sitaru.

Mai multe articole de același fel

Spectacole studio în Sala Transilvania, la 12-a ediție a Festivalului Poimâine de la Oradea

În perioada 10-16 iunie, va avea loc cea de-a 12-a ediție a Festivalului „HolnapUtán – Poimâine” al Teatrului Szigligeti, cu spectacole ale teatrelor din Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc și Sfântu Gheorghe, precum și ale teatrului gazdă, respectiv ale universităților de teatru din Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Budapesta.