Primăria Arad, împreună cu Asociația “Sfântul Martin” din Arad, Fundația de Ajutor Medical Profilaxis Timișoara și Societatea medicilor de medicină a familiei/medicină generală a judeţului Arad, distribuie gratuit oxigenatoare şi pulseoximetre la domiciliul pacienților bolnavi de COVID-19, la cererea medicilor de familie.

“Proiectul pe care l-am inițiat recent se derulează cu succes în municipiu. În calitate de primar şi cetățean al Aradului am donat pentru achiziționarea de oxigenatoare şi pulseoximetre, fiind conştient de necesitatea acestora în tratamentul bolnavilor de Covid 19. Oricare dintre noi putem fi în situația nefericită de a avea nevoie de acestea. Le mulțumesc voluntarilor, medicilor implicați în proiect şi tuturor partenerilor”, a declarat primarul Aradului, Călin Bibarț.

Partenerii proiectului “Împreună salvăm vieți” sunt Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, Universitatea de Vest “Vasile Goldiș” și Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad.

Cetăţenii care vor să doneze pentru această iniţitivă o pot face în contul Asociației Sf. Martin, deschis la banca OTP filiala Arad: RO06OTPV330001001047RO04.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania