15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLS-a semnat contractul pentru lucrările la noua legătură între Autostrada A1 şi...

S-a semnat contractul pentru lucrările la noua legătură între Autostrada A1 şi Timişoara

Publicat în

spot_img
spot_img

CNAIR a semnat vineri contractul pentru proiectarea și execuția drumului de legătură Autostrada A1 Arad – Timișoara – DN 69.

Constructorul drumului este Todini Costruzioni Generali, iar valoarea contractului este de aproape 190 de milioane de lei, fără TVA, finanţarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile.

Traseul drumului de legatură începe cu circa 300 de metri înaintea intersecției existente, dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier și se dezvoltă pe direcția Nord-Est, spre Autostrada A1. Traseul are o lungime de 10 kilometri, iar durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Perioada de garanție a lucrărilor este de 7 ani.

Clasa tehnică a drumului de legătură este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h.

Articole recente

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mai multe articole de același fel