fbpx
11.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIUAccident între un microbuz de pasageri și alte două mașini, în județul...

Accident între un microbuz de pasageri și alte două mașini, în județul Sibiu. Trei persoane rănite

Publicat în

spot_img
spot_img

Trei persoane au fost rănite marţi dimineaţa, pe DN 1, la ieşire din oraşul Avrig, în urma unui accident rutier între un microbuz de călători şi alte două maşini.

„Pe DN 1, la ieşire din Avrig spre Braşov, şoferul unui microbuz, care conducea spre Braşov, nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară al cărei şofer oprise pentru a vira la stânga, neregulamentar, pe marcaj continuu, pe care a proiectat-o într-un autoturism condus regulamentar spre Sibiu. Trei persoane primesc îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital. Traficul este îngreunat”, a anunțat IPJ Sibiu.

În microbuz se aflau șoferul și trei pasageri. Doi pasageri din microbuz şi şoferul autoutilitarei au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

„Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru un bărbat de circa 23 de ani şi o femeie de circa 19, însărcinată. Ambii conştienţi, cu contuzii uşoare au fost transportaţi la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare. Un echipaj SAJ sosit în sprijin a transportat la spital cea de-a treia persoană”, a transmis ISU Sibiu.

Ioana Pop

Articole recente

Egy mai példázat a vakságról

Milyen példázatot mondjak, vagy mihez hasonlítsam a mennyek országát? Hasonlatos a mennyek országa ahhoz, amikor egy vakot vezetnek.

Un nou incunabul din 1492 poate fi văzut la Muzeul Naţional Brukenthal

Proiectul urmăreşte promovarea celor 422 de incunabule aflate în colecţia Bibliotecii Brukenthal.

Adult însoţit de un copil de 4 ani, blocat pe Piatra Secuiului

Cea mai mare parte din ansamblul Pietrei Secuiului, care are o altitudine de 1.128 de metri, este accesibilă doar căţărătorilor profesionişti

Mircea Geoană, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara

România are nevoie să-şi schimbe clişeele politice, să se lepede de moliciunea liderilor confecţionaţi din combinaţii şi mediocritate, să se smulgă din pasivitate şi obedienţă, consideră Mircea Geoană, care a ţinut un discurs cu ocazia primirii titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara.

Mai multe articole de același fel

Primul elev de etnie romă care a absolvit liceul din Tălmaciu, mândria școlii și a părinților

Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” din Tălmaciu se mândrește cu Victor Carole, primul elev de etnie romă care a reușit să își atingă visul de a absolvi studiile, în ciuda tuturor obstacolelor ce i-au venit în cale de-a lungul anilor.