Un copil de trei ani şi părinţii acestuia au fost salvaţi marți de pompieri după ce au căzut cu maşina într-un pârâu, la o diferenţă de nivel de trei metri.

“Intervenţie de salvare a trei persoane căzute cu autoturismul în albia unui pârâu, la o diferenţă de nivel de cca 3 m. Un apel de urgenţă a fost înregistrat în jurul orei 15,10, care anunţa faptul că un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile, în apropierea de ieşirea din localitatea Băişoara, şi a căzut în albia râului, la o diferenţă de nivel de cca 3 m. O autospecială şi un echipaj SMURD, din cadrul Gărzii de intervenţie Băişoara, s-au deplasat de urgenţă la locul accidentului, iar în momentul sosirii pompierilor, ocupanţii, respectiv doi adulţi şi un copil de trei ani, erau ieşiţi în afara acestuia. Salvatorii au folosit harnaşamentele şi cordiţele din dotare pentru a coborî şi scoate pe rând familia din albia râului”, a transmis ISU Cluj.

Femeia a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD, fiind transportată ulterior la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate. Aceasta prezenta, la prima evaluare, răni uşoare. Bărbatul şi copilul au fost consultaţi de către echipajul SMURD fără a fi transportaţi la spital.

(FOTO: ISU Cluj)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania