A doua ediţie a Carnavalului Filarmonicii din Sibiu se va desfăşura la Sala Thalia, în perioada 11 – 14 februarie.

Cea de-a doua ediţie a Carnavalului Filarmonicii va debuta cu un Concert “Carnaval Simfonic”, eveniment la care sunt invitaţi soliştii Sorin Petrescu, Doru Roman şi Marko Ristić, alături de muzicienii din Orchestra Filarmonicii Sibiu şi dirijorul Tiberiu Soare.

Ziua de vineri, 12 februarie, este rezervată genului liric. Opera în concert “Boema”, de Giacomo Puccini, va fi prezentată într-o spectaculoasă co-producţie: Filarmonica de Stat Sibiu, Filarmonica Braşov şi Opera Naţională din Cluj, totul realizat împreună cu partenerii evenimentului – Academia Icon Arts şi Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România.

Cel mai tânăr public este aşteptat sâmbătă, 13 februarie, la un concert al trupei Hara, formaţie care a pregătit un program special, în exclusivitate pentru acest eveniment.

A doua ediţie a carnavalului se va încheia de Ziua Îndrăgostiţilor, cu o seară dedicată tangoului argentinian. TRIO NUEVO – Laura Ristic-Roman (vioară), Marko Ristić (bayan, bandoneon) şi Andreea Olariu (pian) vor interpreta lucrări semnate de Astor Piazzolla, Angel Villoldo, Leroy Anderson, Joaquin Valverde, Richard Galliano şi Carlos Gardel. Muzica artiştilor va prinde viaţă cu ajutorul dansatorilor de la Şcoala de tango argentinian “La Calesita Tango Sibiu”.

La toate evenimentele Carnavalului, masca este obligatorie. Cele mai frumoase/inventive măşti vor fi premiate.

Evenimentul se va desfăşura cu prezenţa publicului, în limita a 30% din capacitatea sălii, respectând toate normele sanitare în vigoare. Biletele pentru toate evenimentele sunt puse în vânzare online, pe platforma iabilet.ro, şi la Casa de bilete a Sălii Thalia. Preţul unui bilet este între 15 şi 80 de lei. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: 0735566486.

Proiectul “Carnavlalul Filarmonicii” este produs în parteneriat cu Academia Icon Arts şi Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România. Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania