Trei persoane au fost reţinute pentru tâlhărirea unui bărbat de 76 de ani, din Arad, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

“La data 5 februarie 2021, în jurul orei 12,45, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 76 de ani, din Arad, că în timp ce se întorcea de la cumpărături, în jurul orei 11,20, un bărbat necunoscut a intrat în scara unui bloc de pe strada Predeal, iar în faţa apartamentului său l-a lovit, i-a sustras borseta, după care a fugit. În baza semnalmentelor furnizate şi a informaţiilor deţinute, au fost dispuse, de îndată, în teren, efective sporite de poliţie”, informează sursa citată.

Potrivit IPJ, la scurt timp, pe Calea Aurel Vlaicu, în dreptul unui fast-food, poliţiştii au depistat, în flagrant delict, trei persoane care corespundeau semnalmentelor, un bărbat de 18 ani, din judeţul Mureş şi două femei, de 17 şi 30 de ani, din Arad, având asupra lor bunurile persoanei vătămate.

În fapt, s-a reţinut că una dintre femei l-a însoţit pe tânăr în scara blocului, iar cealaltă a aşteptat afară.

Cei trei au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei 1 de Poliţie Urbană Vlaicu, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania