fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimarul din Târgu Mureș vrea experți veritabili în administrația locală și anunță...

Primarul din Târgu Mureș vrea experți veritabili în administrația locală și anunță angajări: “Sunt mulți șefi, dar foarte puțini specialiști”

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, vrea să reformeze administrația locală și susține că a găsit în primărie, la preluarea mandatului, mai  multe probleme, printre care o birocrație excesivă și un aparat de lucru supradimensionat.

“Până acum v-am arătat o imagine reală, necosmetizată a administrației locale, așa cum am găsit-o când am intrat în primărie. Salarii mari, aparat de lucru supradimensionat și o birocrație excesivă. Mulți șefi, dar foarte puțini specialiști. A fost un mod de administrare a acestui oraș. Este o realitate. De astăzi începem să reconstruim și vă cerem să veniți alături de noi”, a declarat luni Soós Zoltán.

Primarul din Târgu Mureș consideră prioritară pentru dezvoltarea orașului angajarea unor specialiști în domenii cheie, precum accesarea de fonduri europene, urbanism și achiziții publice.

“Avem nevoie de specialiști în absorbția fondurilor europene, de ingineri și arhitecți, de peisagiști și de informaticieni, de juriști și de experți în achiziții. Avem nevoie de oameni care vor să se implice în schimbarea unui mod de lucru, a unei imagini și a unei mentalități. Primăria își deschide larg porțile pentru voi”, a anunțat Soós Zoltán.

Specialiștii interesați să intre în echipa Primăriei Târgu Mureș vor găsi informațiile necesare pentru a aplica pe site-ul municipalității și pe pagina oficială de Facebook.

(FOTO: Soós Zoltán / Facebook)

Ovidiu Petrovai

Articole recente

Fabrica de armament Cugir ar putea produce, în curând, arme Beretta

Planurile pentru producția de arme Beretta în România au început înainte de 2020.

Dezbatere privind educația pentru sustenabilitate, sub egida Alianței Timișoara Universitară

Sub egida Alianței Timișoara Universitară (ATU), Universitatea Politehnica Timișoara a organizat și găzduit vineri, 12 aprilie 2024, în Sala Senatului, o dezbatere cu tema „Universitățile timișorene:  educație și acțiune pentru sustenabilitate”, la care au fost invitate, alături de instituțiile de învățământ superior, instituțiile autorității publice și reprezentanții mediului economic.

Un microbuz a luat foc pe A1, în județul Arad

Nu au fost victime.

CJ Bihor a semnat contract cu HiSky pentru zboruri de la Oradea către Bucureşti şi Londra

Din toamnă zburăm la București și Londra, de la Oradea

Mai multe articole de același fel