În cursul zilei de astăzi, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, a reușit să îi surprindă plăcut pe toți cetățenii care frecventau Centrul Civic al Reșiței, după ce a urcat materialele necesare reconstruirii acoperișului Palatului Administrativ, folosindu-se de elicopterul personal.

Demnitarii statului român erau cei care, de multe ori, profitau de statutul lor pentru a folosi în interes personal bunurile publice. Ei bine, iată că în România se pot întâmpla lucrurile și invers. Un demnitar al statului își pune la dispoziție propriile bunuri pentru a servi unui scop public. Exact asta a făcut astăzi Romeo Dunca, atunci când a decis folosire elicopterului personal pentru a urca materialele necesare reconstruirii acoperișului Palatului Administrativ din Reșița.

Ideea inedită a venit după ce s-a dorit folosirea unei macarale de mare tonaj pentru urcarea materialelor de construcții, însă nu era suficient loc de desfășurare, întrucât ar fii distrus dalele din Centrul Civic, recent modernizat.În numai 25 de minute, președintele CJ, Romeo Dunca a urcat materialele pe acoperișul clădirii , acolo unde meșterii aveau nevoie de ele .

“Este o donație de la persoană fizică Romeo Dunca, pentru că eu cred că este important să facem ceea ce spunem”, ne-a declarat președintele CJ Caraș-Severin.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania