Administratorii Sanctuarului de Urşi Libearty de la Zărneşti au pregătit, pentru Ziua Îndrăgostiţilor, în acest weekend, o surpriză pentru cuplurile care doresc să sărbătorească în natură – un tur inedit cu trenuleţul prin rezervaţie, informează AGERPRES.

“Dacă vreţi să petreceţi Valentine’s Day în natură, Sanctuarul de Urşi Libearty de la Zărneşti are pregătită o ofertă specială, destinată cuplurilor! Pachetul cuprinde un tur inedit cu trenuleţul prin rezervaţia de urşi, cu intrare la Muzeul Ursuleţului de Pluş – singurul obiectiv turistic de acest gen din România! Atenţie, însă, locurile sunt limitate! 7 cupluri se vor putea bucura de experienţa inedită dacă achită pachetul în avans: 200 de lei de cuplu”, au anunţat, joi, reprezentanţii Asociaţiei Milioane de Prieteni, care administrează Sanctuarul de urşi.

În timpul turului cu trenuleţul, turiştii vor fi însoţiţi de ”un mic Cupidon” – ghidul Sanctuarului, care le va spune poveştile urşilor salvaţi de Asociaţia Milioane de Prieteni şi le va descrie activitatea din rezervaţie.

La sfârşit, participanţii la ‘Turul iubirii’ vor primi un cadou din partea ursuleţilor, au transmis reprezentanţii AMP.

Pentru cei care nu au cum să ajungă la Braşov în weekend, dar îşi doresc să sprijine activitatea Sanctuarului şi să contribuie la salvarea animalelor, AMP Libearty a pregătit încă o ofertă specială: certificate de adopţie ediţie limitată de Valentine’s Day.

“Practic, dacă accesaţi site-ul rezervaţiei, www.millionsoffriends.org, secţiunea Shop, puteţi cumpăra pentru cel drag un astfel de certificat. Costă 300 de lei şi este, de fapt, o donaţie pentru blănoşii îngrijiţi de asociaţie: banii strânşi în acest fel sunt folosiţi pentru hrana şi tratamentele urşilor salvaţi”, a precizat sursa citată.

(FOTO: Asociaţia Milioane de Prieteni / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania