Clubul Sportiv Xtreme Adventure organizează în perioada 12 – 14 februarie cea de a 11-a ediție a „Raliului Zăpezii Cavnic”.

Startul raliului se va da de la Pensiunea ”Coliba Dacilor”. Competiția se bucură de o notorietate în creștere, ținând cont că dacă la prima ediție s-au înscris șapte echipaje, iar la ediția din acest an vor participa 125 de echipaje.

Înscrierea participanților a avut loc vineri dimineața, iar după-amiază se va pleca în tura de recunoaștere a traseului.

Sâmbătă, la ora 08:00, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului și echipajele vor lua startul în grupe de câte 30 de mașini. În pauza de masă, organizatorii invită toți participanții la un gullas tradițional, gătit chiar în curtea Pensiunii ”Coliba Dacilor”.

Duminică, la ora 08:00, vor lua startul ultimele echipaje înscrise în concurs, iar la ora 16.00 va avea loc premierea câștigătorilor, la linia de start a competiției.

Având în vedere situația creată de pandemia de COVID-19, organizatorii au luat toate măsurile necesare de prevenție și siguranță. Cu toate acestea, atât concurenții cât și spectatorii sunt rugați să respecte toate normele legislative în vigoare referitoare la distanțarea socială și igiena personală.

„Raliul Zăpezii Cavnic” este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.

(FOTO CREDIT: Paul Gheorgheci / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania