Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc marţi dimineaţa între două autoturisme, pe DN 15A, în localitatea Teaca, județul Bistriţa-Năsăud.

“Echipajele de intervenţie au găsit la locul accidentului cinci persoane, dintre care două (pasageri în acelaşi autoturism) erau încarcerate, conştiente şi cooperante. Pasagerul din dreapta faţă, în vârstă de aproximativ 56 de ani, a fost extras de paramedici şi predat echipajului de la SAJ Bistriţa-Năsăud. Conducătorul auto, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost extras de echipajul de descarcerare şi predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Victimele au fost stabilizate şi transportate la spital. Prezentau traumatisme toracice, însă erau stabile hemodinamic şi respirator”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Persoanele din cealaltă mașină implicată în accident, care nu prezentau traumatisme, au fost evaluate medical şi au refuzat transportul la spital.

Traficul în zonă a fost oprit pe perioada intervenţiei echipajelor de salvare. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

(FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania