15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂSorin Vlașin: Coaliția austerității a legiferat ”cămătăria” mascată (P)

Sorin Vlașin: Coaliția austerității a legiferat ”cămătăria” mascată (P)

Publicat în

spot_img
spot_img

Astăzi, Comisia Economică din care fac parte, reunită cu Comisia buget-finanțe din cadrul Senatului au dezbătut mai multe proiecte importante, printre care și un proiect de lege care modifică ordonanța privind acordarea unor facilităţi pentru creditele acordate de instituţii de credit şi instituţii financiare nebancare anumitor categorii de debitori.

Din păcate, parlamentarii PNL, USR-Plus și UDMR au votat din nou împotriva intereselor românilor, preferând să protejeze băncile. Coaliția austerității a girat prin votul de azi perceperea de dobândă la dobândă pentru cei care și-au asumat ratele la bancă. Iar în ipocrizia lor, prezintă această măsură ca fiind una de sprijin pentru cetățeni.

Tot ”facilități” vor fi numite și executările silite care vor curge pe bandă rulantă la sfârșitul perioadei de 9 luni?

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel