În 20 de unităţi de învăţământ din Sălaj cursurile au fost suspendate începând de joi, din cauza incidenţei ridicate a cazurilor de CODIV-19 în localități sau a confirmării unor focare în rândul elevilor sau personalului.

Este vorba despre şcoli şi grădiniţe din Zalău şi comunele Bălan, Treznea şi Fildu de Jos.

Se află în scenariul roşu: Şcoala Gimnazială nr.1 Bălan, Grădiniţa cu program normal Bălan, Şcoala Gimnazială Gâlgău Almaşului, Şcoala Primară Gâlgău Almaşului, Grădiniţa cu program normal Gâlgău Almaşului, Şcoala Primară Chechiş, Grădiniţa cu program normal Chechiş, Şcoala Primară Gălpâia, Grădiniţa cu program normal Gălpâia, Grădiniţa cu program normal Chendrea, toate din comuna Bălan, Şcoala gimnazială “Aurelia şi Lazăr Cosma” şi Grădiniţa cu program normal Treznea.

Școala se desfăşoară exclusiv online şi la Şcoala Gimnazială nr. 1 Fildu de Mijloc, Grădiniţa cu program normal Fildu de Mijloc, Şcoala Primară Fildu de Sus, Grădiniţa cu program normal Fildu de Sus, Grădiniţa cu program normal Fildu de Jos, Şcoala Primară Tetişu şi Grădiniţa cu program normal Tetişu, din comuna Fildu de Jos.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania