Lőrincz Széll, fostul candidat al UDMR Hunedoara pentru un post de deputat, este propunerea partidului pentru a ocupa funcția de subprefect al județului. În urma negocierilor din coaliția de guvernare, UDMR a obținut un post de subprefect la Hunedoara, alături de USR, care l-a desemnat pe cel de-al doilea subprefect. Prefectul județului este membru PNL.

Lőrincz Széll, viitorul subprefect de Hunedoara, este în prezent director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport și Tineret Hunedoara. S-a născut în data de 22 septembrie 197 și a absolvit în anul 2001 Facultatea de Maşini şi Instalaţii Electromecanice, profilul Ştiinţa Sistemelor şi Calculatoarelor, cu specializare Automatică şi Informatică Industrială  din cadrul Universității din Petroşani și Managementul Resurselor Educaționale pentru Tineret la Universitatea de Vest din Timișoara. Are un master în Administraţie publică și dezvoltare comunitară la Universitatea din Petroșani.

De-a lungul timpului, Lőrincz Széll a îndeplinit mai multe funcții publice, fiind chiar vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat la Autoritatea Naţională pentru sport şi Tineret, în perioada martie 2010 – 31 martie 2012.

Este membru UDMR din 1995. În perioada 1999 – 2007, a activat la Organizaţia Municipală Lupeni a UDMR ca vicepreședinte. Între anii 2000 și 2007 a fost vicepreşedinte pe probleme de tineret la Uniunea Democrată Maghiară din România – Organizaţia Judeţeană Hunedoara. În prezent este vicepreşedinte UDMR Hunedoara și membru în Consiliul Reprezentanţilor Unionali.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.