Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, Alin Nica, a anunţat miercuri că se izolează la domiciliu pentru două săptămâni şi îşi va desfăşura activitatea online, după ce soţia sa a fost testată pozitiv la infectarea cu noul coronavirus.

“Începând de astăzi, timp de două săptămâni, voi lucra online, de acasă, deoarece soţia mea este confirmată pozitiv la COVID-19 şi suntem izolaţi la domiciliu. Am făcut publică această situaţie deoarece vreau să încurajez respectarea regulilor şi un comportament corect în faţa bolii. Dacă un membru al familiei dumneavoastră se îmbolnăveşte, îndrumaţi-l să apeleze la medic şi să îşi îngrijească sănătatea fără să îi expună la virus pe cei din jur. Soţia şi copiii sunt bine, eu la fel, sunt convins că împreună vom trece şi peste această încercare. Îmi vor lipsi vizitele de lucru pe teren şi întâlnirile cu primarii, însă, chiar dacă nu sunt prezent fizic în instituţie sau în judeţ, atenţia şi munca mea sunt în continuare în slujba timişenilor”, a anunțat Alin Nica pe pagina sa de Facebook.

Președintele CJ Timiș s-a vaccinat anti-COVID în 17 februarie. Alin Nica a fost marţi la Bucureşti, împreună cu primarul Timișoarei, Dominic Fritz, unde au avut o serie de întâlniri cu oficiali guvernamentali.

(FOTO: Alin Nica / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania