Sabin Husariu are 91 de ani și este veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial. S-a imunizat împotriva Covid-19, ultima dată când a mai făcut un vaccin fiind acum 85 de ani.

O postare cu veteranul de 91 de ani din Cluj-Napoca ce s-a vaccinat marți împotriva Covid-19 a devenit virală și a strâns mii de aprecieri.

”Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului”, scriu cei de la Ro Vaccinare pe pagina lor de Facebook, într-o postare care a strâns aproape 5.000 de aprecieri și peste 1.500 de mesaje.

Exemplu de moralitate la 91 de ani Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit…

Publicată de RO Vaccinare pe Luni, 22 februarie 2021

”Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani. Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin și încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19. Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei.
Distinsul veteran de război a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.
Vă mulțumim, domnule Husariu!
Sunteți un adevărat exemplu de moralitate!”, au scris cei de la Ro Vaccinare.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.