Centrul de vaccinare anti-COVID din municipiul Hunedoara, mutat într-o altă clădire

Data:

Centrul de vaccinare anti-COVID-19 din municipiul Hunedoara își va desfășura activitatea, începând de luni, în clădirea „Casei Pensionarilor”, aflată pe Bd. Corvin, nr. 9 Bis.

Accesul rutier se poate face dinspre Piața Florilor, iar cel pietonal, dinspre Bd. Corvin (zona pietonalei) și Bd. Dacia.

Programul de funcționare al Centrului de Vaccinare rămâne neschimbat: 8:00 – 20:00, în fiecare zi, inclusiv sâmbăta și duminica.

„La începutul anului, Centrul de Vaccinare din Hunedoara a trebuit amenajat, în regim de urgență, la scurt timp după ce s-au stabilit detaliile campaniei de vaccinare anti COVID-19. Practic, am avut la dispoziție doar câteva zile pentru a-l pune la punct. De aceea am ales atunci să amenajăm centrul în cadrul sălii de sport a Colegiului «Traian Lalescu». Din păcate, este singura sală de sport funcțională din oraș care are și un teren de dimensiuni omologate. Copiii și sportivii au nevoie de această sală, pe care nu o putem ține blocată la nesfârșit. Am găsit o altă soluţie, zic eu, mai bună, prin mutarea centrului de vaccinare într-o zonă ultracentrală a orașului, în clădirea «Casei Pensionarilor»”, a explicat primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related