Biroul Național al USR a validat numirea în funcția de prefect al județului Maramureș a lui Vlad Emanuel Duruș. Urmează hotărârea de guvern și publicarea în Monitorul Oficial, a anunțat vineri Organizația județeană USR Maramureș.

Vlad Duruș are 31 de ani, este avocat în cadrul Baroului Maramureș, absolvent al Facultății de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, obținând o licență și un master în Științe penale și criminalistică.

În perioada 2016-2020 a fost deputat din partea USR și a făcut parte din comisia juridică, din comisia pentru regulament,unde a îndeplinit funcția de secretar, și din comisia comună a Camerei și Senatului pentru statut. În octombrie 2019 a fost ales vicepreședinte al Camerei Deputaților.

 „Din postura de prefect, voi urmări aplicarea programului de guvernare, legalitatea hotarârilor date de autoritățile locale, dar voi fi și implicat pentru monitorizarea oportunităților de dezvoltare a județului și voi susține investițiile în domenii prioritare, conviins fiind de o bună colaborare cu consiliul județean și cu președintele său”, a declarat Vlad Duruș.

(SURSA FOTO: vlademanueldurus.ro)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania