Depunerea dosarelor legate de actul de identitate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Brașov se face doar în baza unei programări on-line, din cauza prevederilor legate de pandemia de COVID-19.

Programarea se face pe portalul brasovcity.ro, dând click AICI.

Deblocarea filei de calendar pentru programare pe luna următoare se face pe 15 și respectiv în ultima zi lucrătoare a lunii în curs (adică, pentru luna martie, pe 15 și 26 februarie, pentru luna aprilie, pe 15 și respectiv 31 martie etc). Acest lucru este necesar din cauză ca nu se poate ști cu exactitate care vor fi reglementările legate de pandemie, iar SPCLEP dorește să evite situațiile în care programările efectuate nu au putut fi onorate în data programată, din cauza restricțiilor (așa cum s-a întâmplat în perioada de lockdown din martie anul trecut).

În calendarul de programări pot apărea poziții libere și în restul zilelor, dacă cineva programat renunță sau își modifică programarea, în baza codului de acces.SPCLEP face un apel către persoanele care din diverse motive nu ajung la programare să o anuleze pe aplicația din portal, tocmai pentru ca locul rămas liber să poată fi utilizat de altcineva.

Pentru alte informații (taxe, formulare, program etc), puteți accesa pagina serviciului de specialitate, AICI.

De asemenea, puteți apela dispeceratul Primăriei – 0268.405000, tasta 9, interior 248 (Serviciul Evidența Persoanelor) sau direct SPCLEP, la telefon 0747014803, în cazul în care aveți întrebări care nu au fost deja lămurite de informațiile prezente pe portal.

În cazuri de extremă urgență, întemeiate, se pot face și programări în baza solicitărilor scrise, transmise pe email la adresa evidentapersoanelor@spclepbv.ro.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania