fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIECartea de identitate și viza de reședință în Brașov se pot obține...

Cartea de identitate și viza de reședință în Brașov se pot obține doar cu programare on-line

Publicat în

spot_img
spot_img

Depunerea dosarelor legate de actul de identitate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Brașov se face doar în baza unei programări on-line, din cauza prevederilor legate de pandemia de COVID-19.

Programarea se face pe portalul brasovcity.ro, dând click AICI.

Deblocarea filei de calendar pentru programare pe luna următoare se face pe 15 și respectiv în ultima zi lucrătoare a lunii în curs (adică, pentru luna martie, pe 15 și 26 februarie, pentru luna aprilie, pe 15 și respectiv 31 martie etc). Acest lucru este necesar din cauză ca nu se poate ști cu exactitate care vor fi reglementările legate de pandemie, iar SPCLEP dorește să evite situațiile în care programările efectuate nu au putut fi onorate în data programată, din cauza restricțiilor (așa cum s-a întâmplat în perioada de lockdown din martie anul trecut).

În calendarul de programări pot apărea poziții libere și în restul zilelor, dacă cineva programat renunță sau își modifică programarea, în baza codului de acces.SPCLEP face un apel către persoanele care din diverse motive nu ajung la programare să o anuleze pe aplicația din portal, tocmai pentru ca locul rămas liber să poată fi utilizat de altcineva.

Pentru alte informații (taxe, formulare, program etc), puteți accesa pagina serviciului de specialitate, AICI.

De asemenea, puteți apela dispeceratul Primăriei – 0268.405000, tasta 9, interior 248 (Serviciul Evidența Persoanelor) sau direct SPCLEP, la telefon 0747014803, în cazul în care aveți întrebări care nu au fost deja lămurite de informațiile prezente pe portal.

În cazuri de extremă urgență, întemeiate, se pot face și programări în baza solicitărilor scrise, transmise pe email la adresa evidentapersoanelor@spclepbv.ro.

Ovidiu Petrovai

Articole recente

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Alin Nica i-a retras toate atribuţiile vicepreşedintelul CJ Timiş, Cristian Moş, după ce acesta a anunţat că va candida independent la Primăria Timişoara

Forţa Dreptei, partidul din care acum face parte Alin Nica, după ce a plecat de la PNL, partidul care l-a susţinut în funcţia de preşedinte al CJ Timiş, i-a solicitat demisia lui Moş.

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara în urma unei ameninţări cu bombă

”A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Pasagerii sunt evacuaţi din avion”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

La Alba Iulia se deschide sezonul de turism cultural şi istoric în 1 mai

Vor fi reluate spectacolele de reconstituire istorică antică şi schimbul de gardă, evenimente care atrag un număr mare de turişti în fiecare an

Mai multe articole de același fel

APM Brașov: A început evaluarea efectivelor speciilor de animale strict protejate 

Agenția pentru Protectia Mediului Brașov anunță că se desfășoară acțiunea de evaluare a speciilor de animale strict protejate: urs, lup, râs și pisică sălbatică – monitorizarea de primăvară.