fbpx
5.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIECartea de identitate și viza de reședință în Brașov se pot obține...

Cartea de identitate și viza de reședință în Brașov se pot obține doar cu programare on-line

Publicat în

spot_img
spot_img

Depunerea dosarelor legate de actul de identitate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Brașov se face doar în baza unei programări on-line, din cauza prevederilor legate de pandemia de COVID-19.

Programarea se face pe portalul brasovcity.ro, dând click AICI.

Deblocarea filei de calendar pentru programare pe luna următoare se face pe 15 și respectiv în ultima zi lucrătoare a lunii în curs (adică, pentru luna martie, pe 15 și 26 februarie, pentru luna aprilie, pe 15 și respectiv 31 martie etc). Acest lucru este necesar din cauză ca nu se poate ști cu exactitate care vor fi reglementările legate de pandemie, iar SPCLEP dorește să evite situațiile în care programările efectuate nu au putut fi onorate în data programată, din cauza restricțiilor (așa cum s-a întâmplat în perioada de lockdown din martie anul trecut).

În calendarul de programări pot apărea poziții libere și în restul zilelor, dacă cineva programat renunță sau își modifică programarea, în baza codului de acces.SPCLEP face un apel către persoanele care din diverse motive nu ajung la programare să o anuleze pe aplicația din portal, tocmai pentru ca locul rămas liber să poată fi utilizat de altcineva.

Pentru alte informații (taxe, formulare, program etc), puteți accesa pagina serviciului de specialitate, AICI.

De asemenea, puteți apela dispeceratul Primăriei – 0268.405000, tasta 9, interior 248 (Serviciul Evidența Persoanelor) sau direct SPCLEP, la telefon 0747014803, în cazul în care aveți întrebări care nu au fost deja lămurite de informațiile prezente pe portal.

În cazuri de extremă urgență, întemeiate, se pot face și programări în baza solicitărilor scrise, transmise pe email la adresa evidentapersoanelor@spclepbv.ro.

Ovidiu Petrovai

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel

APM Brașov: A început evaluarea efectivelor speciilor de animale strict protejate 

Agenția pentru Protectia Mediului Brașov anunță că se desfășoară acțiunea de evaluare a speciilor de animale strict protejate: urs, lup, râs și pisică sălbatică – monitorizarea de primăvară.