A kommunizmus áldozataira azért kell minden évben emlékezni, mert nem múlt el a veszély, hogy feléled a fenevad és megismétlôdnek a hozzá kapcsolódó szörnyûségek. Ennek oka pedig az, hogy nem történt meg a kommunista bûnösök elszámoltatása. Lassan két generáció felnô, amely nem élt diktatúrában. Nem tudja, milyen az és könnyen félrevezethetô, fôleg a média által manipulálható. Ráadásul a kommunizmus manapság taktikát változtatott és kultúr-marxizmusként próbál szalonképessé lenni. Ne hagyjuk magunkat becsapni!

Ezek ugyanazok, akik annakidején a termelôeszközök és a termelôerôkre hivatkozva szajkózták, hogy a lét határozza meg a tudatot. Most a kultúrán keresztûl szeretnének emberlét-mérnökösködni és istent játszani. Befészkelték magukat az iskolarendszerbe, fôleg az egyetemekre. Elárasztották az igazságszolgáltatást, a demokratikus intézményeket kijátszva ránkerôszakolják akaratukat és csalnak szemérmetlenül. Annak a nagy hazugságnak a propagandistái, amirôl a Római levél 1. részének 25. verse beszél, tudniillik az ember magát tökéletessé teheti (lásd: szocialista embertípus). Tudjuk, hová vezetett ez a vállalkozás.

Csôdöt mondtak a gazdaságban, most a kultúrán keresztül próbálkoznak. Most hány száz millió embert akarnak feláldozni lázálmaik oltárán? – Ne engedjük és emlékezzünk!

Drótos Árpád, református lelkipásztor, NYC

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania