fbpx
25.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIETaxele către Consiliul Județean Sibiu pot fi plătite și cu cardul

Taxele către Consiliul Județean Sibiu pot fi plătite și cu cardul

Publicat în

spot_img
spot_img

Cetăţenii pot plăti cu cardul, începând din 1 martie, taxele şi tarifele locale percepute de Consiliul Judeţean Sibiu, prin intermediul POS-ul instalat la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, situat la parterul instituţiei, str. General Ghe. Magheru, nr.14

Introducerea acestui mijloc de plată este o alternativă la încasarea în numerar, care va funcţiona în continuare pentru persoanele care nu deţin un card bancar.

Începând din acestă lună se pot plăti cu cardul următoarele taxe:

– Taxele pentru eliberarea certificatelor, avizelor, a autorizaţiilor.

– Tarifele pentru emiterea de acorduri la utilizarea suprafeţelor de teren din zona drumurilor judeţene, amprizei şi a zonei de siguranţă a drumurilor judeţene şi tarifele pentru autorizarea transporturilor rutiere pe drumurile judeţene efectuate de vehiculele rutiere a căror masă totală maximă admisă, masă maximă admisă pe axe şi/sau ale căror dimensiuni maxime admise de gabarit depăşesc limitele prevăzute în anexele 2 şi 3 la Ordonanţa Guvernului nr. 43/ 1997, privind regimul drumurilor în anul bugetar 2021, conform anexei 2 la HCJ 229/26.11.2021.

– Taxe speciale pentru eliberarea unor copii şi extrase ale documentelor deţinute în arhiva Consiliului Judeţean Sibiu, la solicitarea persoanelor fizice sau juridice, altele decât autorităţile administraţiei publice centrale şi locale, instituţiile publice şi instanţele judecătoreşti, conform anexei 3 la HCH 229/2021.

– Redevenţă, concesiuni şi închirieri

– Penalităţi, amenzi

– Valorificarea de bunuri; fier vechi; rate locuinţe

Articole recente

Așa-zise ajutoare umanitare americane, întoarse din drum la Vama Petea

Ce au găsit în camion inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului

Spectacole-studio, în octombrie, la Teatrul Szigligeti din Oradea

Pentru luna următoare, Teatrul Szigligeti Oradea a programat mai multe spectacole la Sala Transilvania. Instituția de teatru maghiar folosește noul spațiu din luna martie a acestui an.

S-a semnat contractul de finanțare pentru modernizarea unui tronson din „Centura mică” a Timișoarei

Este vorba despre un tronson cu pornire de pe DJ 593, raza localității Șag, până la intersecția cu DJ 591 A în Sânmihaiu Român, lungime acestuia fiind de 6,53 km.

Proiect pentru stabilirea vechimii bisericilor de lemn din judeţul Sălaj, susţinut financiar de Ordinul Arhitecţilor din România

Acest proiect cultural cu o componentă pronunţată de cercetare este susţinut de Ordinul Arhitecţilor din România din Timbrul de arhitectură.

Mai multe articole de același fel