“Ghidul turistic al judeţului Sălaj”, o publicaţie în format electronic de 166 de pagini, cu informaţii diverse despre toate comunele şi oraşele din judeţ, a fost lansat miercuri de către Instituţia Prefectului Sălaj, informează AGERPRES.

Ghidul a fost realizat pe baza informaţiilor şi fotografiilor primite de la cele patru oraşe şi 61 de comune din Sălaj, despre locuri deosebite, personalităţi, tradiţii, cultură.

La realizarea acestui ghid a contribuit, atât pentru partea de grafică, dar şi pentru editarea materialului scris şi a fotografiilor, Răzvan Florin Ciule, un tânăr absolvent de de teologie care suferă de tetrapareză spastică şi lucrează cu o sigură mână, dintr-un scaun cu rotile.

“Am încercat să expun informaţia într-un mod cât mai obiectiv, respectând particularităţile fiecărei comunităţi şi recunosc că a fost o provocare, pentru că, fiind în cărucior, diagnosticat cu tetrapareză spastică, mi-a fost, din păcate, imposibil să călătoresc pe tot teritoriul judeţului şi să văd aceste obiective în mod fizic, dar iată, prin intermediul acestei colaborări, am avut şansa să descopăr frumuseţile Sălajului şi nu doar să le descopăr ci să le şi transmit”, a precizat Răzvan Ciule, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Instituţiei Prefectului Sălaj.

Acesta a dezvăluit că în ultimele patru luni a muncit minim 12 ore pe zi pentru finaliza ghidul, el folosind numai mâna stângă pentru a lucra pe calculator.

Ghidul este la prima ediţie şi va fi publicat pe pagina de web a Instituţiei Prefectului Sălaj.

(FOTO: porolissumsalaj.ro)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania