Laurenţiu Theodoru a fost numit subprefect al județului Sibiu în şedinţa de Guvern de miercuri. A fost propus pentru această funcție de Alianța USR PLUS.

Potrivit USR PLUS Sibiu, Laurenţiu Theodoru este de profesie inginer, cu specializarea Electronică şi Telecomunicaţii. A activat peste 30 de ani în domeniile telecomunicaţii & IT şi de peste 4 ani este evaluator autorizat ANEVAR. Laurenţiu Theodoru este vicepreşedinte al USR Sibiu și consilier local al municipiului Sibiu.

“Pentru mine această numire este în primul rând o responsabilitate şi îmi voi dedica toată energia pentru a-mi îndeplini atribuţiile de subprefect. (…) Indiferent de atribuţiile care îmi vor fi date în Prefectura Sibiu, primul obiectiv este să fac demersuri pentru ca activitatea instituţiei să fie şi mai transparentă, mai ales în contextul crizei sanitare pe care o traversăm. Printre priorităţile mele se află reforma şi digitalizarea administraţiei şi a instituţiilor subordonate. Aştept propunerile cetăţenilor din judeţul Sibiu şi îmi doresc să fim o echipă şi o comunitate unite”, a declarat Laurenţiu Theodoru.

(FOTO: Laurenţiu Theodoru / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania