fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIELaurenţiu Theodoru, numit subprefect al Sibiului. A fost propus pentru funcție de...

Laurenţiu Theodoru, numit subprefect al Sibiului. A fost propus pentru funcție de USR PLUS

Publicat în

spot_img
spot_img

Laurenţiu Theodoru a fost numit subprefect al județului Sibiu în şedinţa de Guvern de miercuri. A fost propus pentru această funcție de Alianța USR PLUS.

Potrivit USR PLUS Sibiu, Laurenţiu Theodoru este de profesie inginer, cu specializarea Electronică şi Telecomunicaţii. A activat peste 30 de ani în domeniile telecomunicaţii & IT şi de peste 4 ani este evaluator autorizat ANEVAR. Laurenţiu Theodoru este vicepreşedinte al USR Sibiu și consilier local al municipiului Sibiu.

„Pentru mine această numire este în primul rând o responsabilitate şi îmi voi dedica toată energia pentru a-mi îndeplini atribuţiile de subprefect. (…) Indiferent de atribuţiile care îmi vor fi date în Prefectura Sibiu, primul obiectiv este să fac demersuri pentru ca activitatea instituţiei să fie şi mai transparentă, mai ales în contextul crizei sanitare pe care o traversăm. Printre priorităţile mele se află reforma şi digitalizarea administraţiei şi a instituţiilor subordonate. Aştept propunerile cetăţenilor din judeţul Sibiu şi îmi doresc să fim o echipă şi o comunitate unite”, a declarat Laurenţiu Theodoru.

(FOTO: Laurenţiu Theodoru / Facebook)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Primăria Miercurea-Ciuc și-a digitalizat arhiva de documente; aproape un milion de pagini pot fi consultate electronic

Hotărârile Consiliului Local, dispoziții ale primarului, autorizații de construire, certificate de urbanism, documente de finanțe publice și contabile, documente de proiectele derulate  și de investițiile realizate din 2013 până în 2022 sunt doare câteva dintre tipurile de documente digitalizate