Un tânăr de 27 de ani a căzut, vineri dimineaţă, de pe un bloc cu patru etaje din municipiul reşedinţă, în timp ce efectua reparaţii la sistemul pluvial, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

“Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Andrei Mureşanu din Bistriţa, un bărbat de 27 de ani a căzut de la înălţime. Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, care desfăşoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Conform primelor date, tânărul ar fi desfăşurat reparaţii la sistemul pluvial al unui bloc de locuinţe, iar la un moment a căzut de pe acoperiş. A fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ.

La faţa locului s-a deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, care a găsit victima conştientă, dar cu multiple fracturi şi leziuni.

Bărbatul a fost stabilizat şi transportat la UPU-SMURD Bistriţa.

În cauză a fost sesizat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistriţa-Năsăud, pentru efectuarea de verificări în legătură cu lucrările prestate de tânăr la respectivul bloc de locuinţe. 

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania