Un clujean a fost transportat la Urgență de echipajul SMURD cu o parte a utilajului agricol în care și-a prins picioarele. Accidentul a avut loc vineri, în Cluj-Napoca.

“Două autospeciale şi un echipaj SMURD au intervenit, în jurul orei 12.40, pentru a salva un bărbat ale cărui picioare au fost prinse într-un utilaj agricol, în timp ce acesta desfăşura activităţi agricole într-o gospodărie situată pe str. Oaşului din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au găsit bărbatul, în vârstă de circa 50 de ani, cu traumatisme extrem de grave la nivelul ambelor membre inferioare, în stare de conştienţă şi cooperant”, a transmis ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, echipele de salvare au acţionat imediat pentru eliberarea bărbatului prins în angrenajele utilajului, prin tăierea elementelor metalice. Echipajul SMURD a preluat victima, a stabilizat-o şi transportat-o cu o parte din utilajul agricol la Unitatea de Primiri Urgenţe, astfel încât să poată fi scoase celelalte elemente prin proceduri chirurgicale şi să-i fie acordate îngrijiri de specialitate.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania