fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIE45 de clase din județul Covasna au trecut la școală online din...

45 de clase din județul Covasna au trecut la școală online din cauza cazurilor de COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Peste 45 de clase de elevi și grupe de grădiniţă din judeţul Covasna au trecut la învățământ online în această săptămână, după ce mai mulţi elevi și cadre didactice au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Peste jumătate dintre clasele afectate sunt de la Şcoala Gimnazială „Varadi Jozef” din Sfântu Gheorghe şi de la Şcoala Gimnazială „Gaal Mozes” din Baraolt.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna, 214 unităţi şcolare din judeţ îşi desfăşoară activitatea în această săptămână în scenariul verde, 87 de şcoli şi grădiniţe din localităţile Arcuş, Chichiş, Băcel, Covasna, Dalnic, Ilieni, Întorsura Buzăului, Moacşa, Sfântu Gheorghe, Valea Crişului, Zagon şi Zăbala, în scenariul galben, iar două unităţi de învăţământ, şcoala generală şi grădiniţa din localitatea Comandău, în scenariul roşu.

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 este de 0,9/1.000 de locuitori la nivelul județul Covasna. De la începutul pandemiei, în judeţ s-au înregistrat 6121 de cazuri de COVID-19 și 208 de decese.

Ioana Pop

Articole recente

Egy mai példázat a vakságról

Milyen példázatot mondjak, vagy mihez hasonlítsam a mennyek országát? Hasonlatos a mennyek országa ahhoz, amikor egy vakot vezetnek.

Un nou incunabul din 1492 poate fi văzut la Muzeul Naţional Brukenthal

Proiectul urmăreşte promovarea celor 422 de incunabule aflate în colecţia Bibliotecii Brukenthal.

Adult însoţit de un copil de 4 ani, blocat pe Piatra Secuiului

Cea mai mare parte din ansamblul Pietrei Secuiului, care are o altitudine de 1.128 de metri, este accesibilă doar căţărătorilor profesionişti

Mircea Geoană, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara

România are nevoie să-şi schimbe clişeele politice, să se lepede de moliciunea liderilor confecţionaţi din combinaţii şi mediocritate, să se smulgă din pasivitate şi obedienţă, consideră Mircea Geoană, care a ţinut un discurs cu ocazia primirii titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara.

Mai multe articole de același fel

Principele Nicolae al României, prezent la prima ceremonie de absolvire de la British International School of Timisoara

British International School of Timisoara, școala privată cu cea mai rapidă dezvoltare din partea de vest a țării, a marcat ieri cel mai important eveniment din scurta sa istorie – prima ceremonie de absolvire. Alteța Sa Regală Principele Nicolae al României a ținut un discurs inspirațional pentru cei 33 de absolvenți.

Zece profesori și antrenori remarcabili din toată țara, premiați cu Premiul Mentor pentru excelență în educație

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă anual, începând din 2010, profesorilor și antrenorilor care au descoperit tineri talentați și care au avut un rol important în evoluția profesională a discipolilor pe care i-au îndrumat în carieră.