fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BRAȘOVVIDEO | Doi urși, surprinși pe pârtiile de schi din stațiunea Predeal

VIDEO | Doi urși, surprinși pe pârtiile de schi din stațiunea Predeal

Publicat în

spot_img
spot_img

Doi urşi au fost surprinşi, marţi, pe pârtiile din staţiunea Predeal, însă doar în cazul unuia dintre aceştia schiorii aflaţi la faţa locului au sesizat prezenţa lui prin apel la 112, a transmis Jandarmeria Braşov, potrivit AGERPRES.

Unul dintre urşi a fost văzut şi filmat pe pârtia Subteleferic, iar prezenţa acestuia a fost sesizată la 112 de către o persoană aflată în teleschi.

„Apelul a venit din partea unei persoane care se afla în teleschi şi ne-a relatat că nu erau alte persoane în apropiere (care să fie în pericol), iar ursul a traversat pârtia. Echipajul nostru a ajuns în aproximativ 2-3 minute la locul respectiv (deoarece erau în apropiere la un eveniment sportiv). Colegii noştri nu au mai găsit ursul în locul respectiv şi au verificat împrejurimile, dar nu l-au observat. Am sesizat instituţiile abilitate pentru relocare”, a precizat Ioan Zaharia, purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov.

Un al doilea urs ar fi fost observat şi filmat pe Pârtia Cocoşul, însă în acest caz nimeni nu a sesizat prezenţa lui la 112, imaginile ajungând, însă, în mediul online.

„Filmarea e de pe Pârtia Cocoşul, pentru care nu am avut nicio solicitare (nici apel 112 şi nici sesizarea patrulei din Predeal). Dacă aflăm despre o astfel de situaţie, categoric ne sesizăm. Din punctul meu de vedere, e foarte curios că nimeni din cei de acolo nu a apelat 112!”, a transmis purtătorul de cuvânt al IJJ Braşov.

Ioana Pop

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel