fbpx
15.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJDouă noi destinații de vacanță spre Grecia, de pe Aeroportul Internațional din...

Două noi destinații de vacanță spre Grecia, de pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca

Publicat în

spot_img
spot_img

Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca a anunțat vineri lansarea zborurilor regulate sezoniere către două destinaţii de vacanţă din Grecia, Zakynthos şi Mykonos, operate de compania Wizz Air.

Grecia este pregătită să deschidă sezonul turistic de anul acesta începând cu data de 14 mai 2021, cu respectarea tuturor condiţiilor care se impun pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

“Dacă în trecut, pasagerii noştri au mai avut ocazia să călătorească spre capitala insulei Zakynthos, numită şi „Veneția sudului” sau „Floarea Levantului”, noua destinaţie Mykonos – o premieră de pe aeroport – promite să fie una dintre cele mai populare destinaţii turistice ale acestui an de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj”, a transmis conducerea aeroportului.

Cele două noi destinaţii sunt disponibile spre vânzare începând de astăzi și vor fi operate începând din prima jumătate a lunii iunie 2021, cu o frecvenţă de 2 zboruri / săptămână.

Destinația / Debut rută / Zile de operare / Program de operare

Mykonos / Din 11 iunie 2021 / Luni și vineri / Cluj-Napoca 17.40 – Mykonos 19.35; Mykonos 20.15 – Cluj-Napoca 22.10.

Zakynthos / Din 12 iunie 2021 / Marți și sâmbătă / Cluj-Napoca 18.35 – Zakynthos 20.30; Zakynthos 11.35 – Cluj-Napoca 13.30.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, pasagerii sunt rugați ca, la sosirea în aeroport, să respecte toate măsurile de distanțare fizică, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

(FOTO: Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj)  

Ioana Pop

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel