fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂPrimarul Devei despre cei care au protestat la vizita lui Ludovic Orban:...

Primarul Devei despre cei care au protestat la vizita lui Ludovic Orban: Sunt TOTAL de partea lor

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a scris pe pagina de socializare că este total de acord cu protestul devenilor rămași fără apă caldă și căldură după oprirea Termocentralei Mintia. Așa după cum Știrile Transilvaniei a relatat, președintele PNL, Ludovic Orban și europarlamentarul Sigfried Mureșan au vizitat astăzi municipiul Deva, fiind întâmpinați de câțiva zeci de protestatari care purtau bannere și cereau soluții pentru problema furnizării apei calde și a căldurii în municipiu.

Fostul premier Ludovic Orban și Siegfried Mureșan, raportor PNRR, au venit astăzi în județul Hunedoara pentru a le prezenta autorităților locale „Programul Național de Redresare și Reziliență – Bani europeni pentru dezvoltarea județului Hunedoara”. La Deva, câteva zeci de persoane au scandat și au agitat bannere solicitând rezolvarea problemelor de la Termocentrala Mintia.

Într-o postare pe pagina de socializare, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a spus că este ”TOTAL de acord” cu aceștia.

”Am avut un protest în stradă al devenilor rămaşi fără căldură şi apă caldă, precum şi al unor sindicalişti de la Termocentrala Mintia. Vreau să vă spun că sunt TOTAL de partea lor, sunt de partea noastră, a devenilor! Noi am plătit pentru serviciile Termocentralei Mintia, este normal ca Termocentrala să furnizeze căldura şi apa caldă pentru care noi, devenii, am plătit! Este normal ca minerii din Valea Jiului, care au primit salariile şi toate sporurile posibile, să înceapă să dea cărbune pentru Termocentrala Mintia, ca devenii să poată avea apă caldă şi căldură! Termocentrala Mintia nu poate funcţiona fără cărbunele din Valea Jiului! Noi, devenii, aşteptăm ca şi ei să onoreze contractul pe care noi l-am plătit la zi, de fiecare dată.”, a scris Florin Oancea.

Adrian Meitner

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel

Korodi Attila: Miercurea Ciuc devine un centru regional puternic al formării duale

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Korodi Attila, a semnat astăzi, la București, contractul de finanțare în valoare de 121,67 milioane de lei pentru consolidarea învățământului dual și renovarea campusului școlar din Toplița-Ciuc. Valoarea sprijinului extern obținut prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) se apropie de 100 de milioane de lei.