Publicul este așteptat în zilele de 20 și 21 martie, în parcarea superioară food court Shopping City Târgu Mureș, la “Parada de mașini retro electro”.

Parcarea va fi împărțită în zona retro, cu trei categorii – retro, hobby & tunning, și zona electro, cu două categorii – mașini full electrice & hibride de tip plug-in..

Potrivit organizatorilor, Volskwagen ID-3 & Volskwagen e-up! sunt câteva dintre modelele noi și eco-friendly care pot fi văzute la eveniment.

Ingricop va veni cu următoarele mașini: Skoda (plug in Octavia și Superb), Renault (plug in Kaptur) și Renault full electric (Zoe), Renault Clio Hybrid, full electric Audi e-Tron, full electric Volkswagen I.D. 3 , Nissan full electric LEAF, Aliat, cu full electric Volkswagen I.D.3 și e-UP, iar Ford, cu Ford Explorer Plug-in.

Programul evenimentului

20 MARTIE

12:00 – sosire mașini retro

14:00 – jurizare mașini retro

16:00 – premierea

18.30 – defilarea mașinilor retro pe traseu

21 MARTIE

10:00-12:00 – adunare mașini retro

12:00-13.30 – plecare mașini retro în RALIUL TRANSILVANIEI

Mașinile ELECTRO rămân și pot fi vizionate până la ora 19.00.

Toți participanții vor avea parte de surprize și tombole din partea partenerilor evenimentului.  În plus, cei care vor fi interesați de achiziția unei mașini vor primi oferte speciale de preț.

Shopping City Târgu Mureș pune la dispoziție trei stații de reîncărcare cu o capacitate totală de 12 mașini care pot fi reîncărcate în același timp. Dintre acestea, stația Renovatio este prima stație de încărcare ultra-rapidă de 150 kW pusă în funcțiune din România.

(FOTO: renault.ro)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania