fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEUn cunoscut chef bucătar din Cluj, în stare gravă după o petrecere

Un cunoscut chef bucătar din Cluj, în stare gravă după o petrecere

Publicat în

spot_img
spot_img

Chef Adrian Pop, un cunoscut bucătar din Cluj, se zbate între viață și moarte după un incident rămas încă neelucidat la o petrecere la care ar fi participat și mai mulți polițiști. El se află internat în secția de terapie intensivă-neurochirurgie a Spitalului Județean de Urgență, prezentând mai multe lovituri la cap.

Chef Adrian Pop a fost invitat la o aniversare, într-un restaurant din comuna Apahida. La petrecere au participat şi mai mulţi poliţişti, deşi evenimentele de acest gen sunt interzise. La un moment dat ceva s-a întâmplat, însă participanții nu au știut să spună ce anume a pățit bucătarul.

Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, prima fiind că ar fi căzut, însă ei nu exclud ca el să fi fost agresat de cineva. În ajutor i-au sărit mai mulţi bucătari, la fel de cunoscuţi în oraș. Unul dintre ei are o informație care s-ar putea dovedi esențială: totul ar fi plecat de la o partidă de skandenberg, între victimă și o rudă a sărbătoritului.

„Au stat împreună, au discutat, au băut împreună, pentru că ăsta e adevărul, s-au consumat şi băuturi alcoolice. S-a făcut un aşa numit concurs de skandenberg ad-hoc. Era destul de neliniştit, pentru că deja se vehiculau tot felul de acuze, vorbe urâte. Înainte să iasă afară. El era jos, baltă de sânge foarte mare.”, a spus Paul Siserman, prieten al victimei.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire.

„Cu privire la desfășurarea evenimentului privat, împrejurare prin care s-ar fi încălcat interdicțiile impuse în perioada stării de alertă, la care ar fi participat doi polițiști clujeni, precizăm că la data de 10 martie a.c., conducerea IPJ Cluj a dispus efectuarea de verificări”, se arată într-un comunicat al polițiștilor clujeni.

Flavia Țopan, purtător de cuvânt spitalul județean de urgență Cluj a declarat că pacientul, în vârstă de 51 de ani, se află internat în secția de terapie intensivă neurochirurgie a spitalului, cu un traumatism cranio-cerebral, care nu se poate opera, iar starea lui rămâne critică.

Familia și prietenii cunoscutului chef se roagă acum pentru un miracol, iar autoritățile continuă cercetările. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală, iar poliţiştii care au participat la petrecere sunt şi ei cercetaţi de şefi. Anchetatorii vor să vadă şi dacă din înregistrările camerelor de supraveghere, ar fi fost şterse anumite secvenţe.

Administratorul localului unde a avut loc evenimentul şi alți opt participanţi au fost sancţionaţi cu 3500 de lei pentru participarea la evenimentele de acest gen care sunt interzise.

Adrian Meitner

Articole recente

Directorul general al Teatrului Național din Timișoara, Ada Hausvater, distinsă cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler

Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024, emis de președintele României cu prilejul Zilei Culturii Naționale, consfințește acordarea acestui prestigios titlu Adei Hausvater, „în semn de înaltă apreciere pentru meritele importante în aducerea dramaturgiei românești și a Teatrului Național Mihai Eminescu în prim-planul culturii europene, pentru dezvoltarea prin arta dramatică a spiritului civic și democratic în Timișoara”, subliniind, de asemenea, dubla sa calitate de regizor și manager de teatru.

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.

Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul e-Factura, extinsă până la 31 mai

De la implementarea sistemului RO e-Factura, Ministerul Finanţelor a avut numeroase discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru îmbunătăţirea platformei, iar prelungirea perioadei permite persoanelor impozabile să îşi continue adaptarea procedurilor/sistemelor la noile cerinţe, pentru a evita sancţiunile.

Spitalul din Rupea va fi modernizat, după 50 de ani de la construcție

Valoarea investiției este de 101.872.000 lei, iar durata de realizare a obiectivului este estimată la 28 de luni

Mai multe articole de același fel