Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) Oradea pregătește o aplicație online pentru înscrierea copiilor la creșă și gestionarea bazei de date privind copiii admiși.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Aplicația este în lucru și va fi disponibilă în perioada de înscriere a copiilor la creșe, care va avea loc în luna iunie anul acesta.

Potrivit Primăriei Oradea, se va lucra pe partea de înscrieri digitalizat, părinții având posibilitatea să încarce toate documentele pe aplicație, pe site-ul daso-oradea.ro/ro, eficientizând astfel timpul alocat acestei acțiuni. Anul trecut a fost primul an în care înscrierea copiilor la creșă s-a desfășurat exclusiv pe mail, din cauza pandemiei, iar prin intermediul acestei aplicații se va îmbunătăți procesul de înscriere al copiilor.

„Cu sprijinul municipalității am reușit să asigurăm în această perioadă echipamentele și materialele sanitare necesare desfăşurării activității creşelor într-un mediu sigur, conform normelor sanitare impuse de legislație. Administrația locală este preocupată de buna funcționare a creșelor din Oradea, de aceea în ultimii ani s-au făcut investiții mari care au dus la crearea de bune condiții în creșele noastre, dar și în ceea ce privește extinderea unor creșe sau construirea Creșei din Parcul Industrial, pentru a crește numărul de locuri pe care îl avem la dispoziție și pentru a veni în sprijinul părinților”, a declarat directorului DAS Oradea, Anca Grama.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania