fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDFocar de COVID-19 la Penitenciarul Bistriţa

Focar de COVID-19 la Penitenciarul Bistriţa

Publicat în

spot_img
spot_img

20 de cazuri de infectare cu coronavirus au fost depistate în ultimele trei săptămâni în rândul deținuților de la Penitenciarul Bistrița, fiind al doilea focar de COVID-19 înregistrat în penitenciar de la începutul pandemiei, potrivit DSP Bistrița-Năsăud.

Primul caz a apărut în 25 februarie, în prezent fiind active 15 cazuri. Toţi deţinuţii testați pozitiv la COVID-19 au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.

Incidența cazurilor de COVID-19 în municipiul Bistrița a fost joi de 3,07 la mia de locuitori, Instituția Prefectului avertizând că intrarea în scenariul roşu a orașului este iminentă dacă rata de infectare nu va scădea sub rata de 3/1.000 de locuitori în următoarele zile.

Ioana Pop

Articole recente

Wizz Air, desemnată cea mai proastă companie aeriană pentru al treilea an la rând

Rezultatul în general slab vine pe măsură ce tarifele companiilor aeriene au crescut ca urmare a costurilor mai mari ale combustibilului și a taxelor ecologice.

Primarul comunei Ilieni, care a pierdut alegerile, a anunţat că demisionează din funcţie înainte de încheierea mandatului

Imre Fodor, care a candidat pentru cel de-al cincilea mandat pe lista UDMR, a pierdut alegerile locale în faţa candidatului independent Benko Arpad-Jeno.

Zece profesori și antrenori remarcabili din toată țara, premiați cu Premiul Mentor pentru excelență în educație

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă anual, începând din 2010, profesorilor și antrenorilor care au descoperit tineri talentați și care au avut un rol important în evoluția profesională a discipolilor pe care i-au îndrumat în carieră.

Primul elev de etnie romă care a absolvit liceul din Tălmaciu, mândria școlii și a părinților

Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” din Tălmaciu se mândrește cu Victor Carole, primul elev de etnie romă care a reușit să își atingă visul de a absolvi studiile, în ciuda tuturor obstacolelor ce i-au venit în cale de-a lungul anilor. 

Mai multe articole de același fel

Primăria Bistrița, câștigată de PSD la o diferență de 8 voturi

Biroul Electoral Judeţean Bistriţa-Năsăud a decis, marţi, că buletinele cu voturile valabil exprimate pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa nu vor fi renumărate, astfel că rezultatul la alegerile locale rămâne cel iniţial, cu candidatul PSD Gabriel Lazany câştigător în faţa edilului în funcţie, Ioan Turc (PNL), la o diferenţă de opt voturi

Un adolescent de 16 ani a decedat după ce a fost intoxicat cu o substanţă antiparazitară folosită pentru animale

O familie din satul Ilişua, judeţul Bistriţa-Năsăud, a ajuns săptămâna trecută la spital, în urma unei intoxicaţii cu o substanţă antiparazitară folosită pentru animale, iar, ulterior, băiatul de 16 ani al familiei a decedat.