Ambulanța pentru Monumente-Arad caută voluntari dispuși să se alăture proiectului de punere în siguranță a cuptorului de topit fier Jumelț.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Call voluntari ”Cuptorul de topit fier «Jumelț»”

”Vă invităm să ne unim forțele pentru a pune în siguranță cuptorul de topit fier Jumelț. Suntem în căutarea unor oameni harnici, forțoși, meticuloși și cu spirit de echipă,dornici să învețe meșteșugurile tradiționale”. Așa sună anunțul celor de la Ambulanța pentru Monumente-Arad care intenționează să efectueze aceste lucrări în satul Zimbru, comuna Gurahonţ, Jud. Arad în perioada 09-30 aprilie.

Pentru cei interesați, sunt 10 locuri disponibile, iar viitorii voluntari trebuie să aibă condiție fizică bună. Se va semna un contract de voluntariat, și se va elibera chiar și un certificat de participare. Organizatorii oferă masă și cazare, precum și – într-un număr limitat- căști, mănuși de lucru, salopete, ochelari, dezinfectant și măști.

Detalii cu privire la desfășurarea intervenției pot fi obținute la: ascvernacular@gmail.com și ascvernacular.voluntari@gmail.com
Coordonator voluntari: Cristina Onica 0743439253, Varga Iulia Alexandra 0738670340

Pe tot parcursul intervenției se va avea în vedere păstrarea tuturor măsurilor de siguranță și prevenire a răspândirii virusului COVID 19.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania