Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat joi că harta centrelor pe tipuri de vaccin a devenit activă şi este disponibilă pe site-ul de informare vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/.

Implementarea acestei funcţionalităţi în platforma de programare a fost devansată pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care vor să se programeze la vaccinare în funcție de tipul de vaccin alocat pe fiecare centru.

Harta cuprinde toate centrele de vaccinare active în platformă, tipul vaccinului administrat în acestea, numărul locurilor disponibile şi numărul persoanelor înscrise pe lista de aşteptare.

Potrivit CNCAV, harta este interactivă şi fiecare utilizator poate filtra afişarea centrelor pe judeţe sau pe numărul locurilor disponibile. De asemenea, sunt afişate statistici privind numărul total al persoanelor înscrise pe listele de aşteptare pentru fiecare dintre cele trei vaccinuri produse de companiile farmaceutice: Pfizer/BioNTech, Moderna şi Oxford/AstraZeneca.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania