Copii, tineri și părinți din satul Alma Vii, sau de oriunde, sunt cu toții invitați cu drag să se alăture voluntarilor și echipei Fundației Mihai Eminescu Trust în cadrul evenimentului de ecologizare și plantare pomi fructiferi în acest minunat colț de Transilvanie. Evenimentul beneficiază de sprijinul Primăriei Comunei Moșna și face parte din proiectul REVEAL Alma Vii – Redescoperiți Alma Vii, un proiect complex de restaurare și revitalizare a bisericii fortificate, co-finanțat prin Fondul Ambasadorial al Conservării Obiectivelor Culturale al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

”Pe 26 martie, la ora 14:00, vă dăm întâlnire în satul Alma Vii, în fața bisericii fortificate, să contribuim cu toții la schimbarea în bine a aspectului satului.”, anunță organizatorii într-un comunicat de presă.

Toți cei care vor veni să dea o mână de ajutor, vor primi toate materialele necesare, instructajul de specialitate și chiar și gustări sănătoase.

”Vom petrece câteva ore în aer proaspăt de primăvară, în inima Transilvaniei, ne vom împrieteni între noi, cu satul, cu natura și voia-bună. Partea a doua a acțiunii a fost gândită ca un gest de mulțumire adus voluntarilor Mihai Eminescu Trust: în numele fiecăruia dintre aceștia vom planta un măr de soi tradițional în grădina centrului educațional din sat. ”, mai spune documentul citat.

Participarea este gratuită și se adresează tuturor celor care doresc să dea o mână de ajutor comunității satului și să petreacă o după-amiază în aerul proaspăt al Transilvaniei. Mai multe amănunte se pot afla prin accesarea linkului evenimentului:

https://www.facebook.com/events/431119771501318/

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania