Vreți să petreceți o după-amiază în aerul proaspăt al Transilvaniei? Haideți la Alma Vii, la acțiunea de ecologizare și plantare de pomi fructiferi în cadrul proiectului REVEAL Alma Vii

Data:

Copii, tineri și părinți din satul Alma Vii, sau de oriunde, sunt cu toții invitați cu drag să se alăture voluntarilor și echipei Fundației Mihai Eminescu Trust în cadrul evenimentului de ecologizare și plantare pomi fructiferi în acest minunat colț de Transilvanie. Evenimentul beneficiază de sprijinul Primăriei Comunei Moșna și face parte din proiectul REVEAL Alma Vii – Redescoperiți Alma Vii, un proiect complex de restaurare și revitalizare a bisericii fortificate, co-finanțat prin Fondul Ambasadorial al Conservării Obiectivelor Culturale al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii.

”Pe 26 martie, la ora 14:00, vă dăm întâlnire în satul Alma Vii, în fața bisericii fortificate, să contribuim cu toții la schimbarea în bine a aspectului satului.”, anunță organizatorii într-un comunicat de presă.

Toți cei care vor veni să dea o mână de ajutor, vor primi toate materialele necesare, instructajul de specialitate și chiar și gustări sănătoase.

”Vom petrece câteva ore în aer proaspăt de primăvară, în inima Transilvaniei, ne vom împrieteni între noi, cu satul, cu natura și voia-bună. Partea a doua a acțiunii a fost gândită ca un gest de mulțumire adus voluntarilor Mihai Eminescu Trust: în numele fiecăruia dintre aceștia vom planta un măr de soi tradițional în grădina centrului educațional din sat. ”, mai spune documentul citat.

Participarea este gratuită și se adresează tuturor celor care doresc să dea o mână de ajutor comunității satului și să petreacă o după-amiază în aerul proaspăt al Transilvaniei. Mai multe amănunte se pot afla prin accesarea linkului evenimentului:

https://www.facebook.com/events/431119771501318/

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Lacul Ursu și Drumul Sării, locuri emblematice pentru sănătate în Centrul României, modernizate cu sprijinul financiar al Uniunii Europene

In acest an, Ziua Lacului Ursu beneficiaza de o celebrare memorabila prin dezvelirea unei plachete dedicate acestui loc cu totul special si marcheaza, de asemenea, inceputul unei campanii de o luna de promovare a revitalizarii zonelor verzi si a crearii de conditii de viata mai bune pentru cetatenii Regiunii Centru a Romaniei.

CJ Sibiu anunţă modernizarea Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi “Tavi Bucur”

Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu a anunţat joi, că va moderniza Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi "Tavi Bucur", situat în oraşul Cisnădie, cu sprijinul Societăţii Naţionale de Gaze Naturale ROMGAZ S.A, care acordă pentru aceasta o sponsorizare de aproape 5,5 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

Hoț prins după ce a furat bunuri de 2.500 lei dintr-o casă aflată în construcție din Sibiu

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, a fost reținut luni de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Omul a intrat într-o casă aflată în construcție din Sibiu și a sustras bunuri de 2.500 lei.