Performanță uriașă a hocheiului brașovean, după ce echipa Corona „Wolves” a reușit aseară calificarea în finala Erste Liga. Este pentru a doua oară când echipa din Brașov ajunge în finala acestei ligi, după finala Ligii MOL din sezonul 2013/2014.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Meciul DEAC – Corona „Wolves” Brașov: 3-5 (1-1, 2-0, 0-4) a adus calificarea în finală pentru ”Lupii” din Brașov. Ei urmează să întâlnească acolo o altă echipă din Ardeal, respectiv pe SC Miercurea-Ciuc, care a reușit să elimine în semifinale echipa maghiară FTC-Telekom.

Meciul a început foarte bine pentru ”lupi”, care au deschis scorul în minutul 04’30” după un șut al fundașului Josh McFadden (care a fost asistat de către Radim Valchar și Tomas Klempa).

Însă până la finalul primei reprize gazdele au reușit să egaleze prin Hugo Turcotte.

Repriza a doua a fost dominată de către gazde, care au reușit să ducă scorul la 3-1, prin golurile marcate de către Dimitri Pestunov și același Hugo Turcotte.

Însă în cea de-a treia repriză brașovenii au reușit o nouă revenire de senzație.

Semnalul revenirii a fost dat chiar de către căpitanul Roberto Gliga, care a reușit să reducă din diferență în minutul 47’50”, cu un șut senzațional.

În minutul 54’50” atacantul Radim Valchar a reușit să marcheze după o acțiune personală de mare finețe și să ducă scorul la 3-3 (fiind asistat de către Daniel Trancă).

În minutul 57’05”, Tomas Klempa a reușit să aducă echipa brașoveană în avantaj.

În minutul 59’23”, Carlo Finucci a dus scorul la 5-3 în favoarea celor de la Corona „Wolves”, după ce a înscris în poarta goală (fiind asistat de către Roberto Gliga și Cody Fowlie).

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania