fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SIBIURyanair va opera zboruri directe spre Corfu din Sibiu

Ryanair va opera zboruri directe spre Corfu din Sibiu

Publicat în

spot_img
spot_img

Compania aeriană Ryanair anunţă o nouă rută de la Aeroportul Internaţional Sibiu spre o destinaţia externă de vacanţă, respectiv Corfu – Grecia. Zborurile vor fi disponibile începând cu luna iulie 2021 în zilele de: marţi şi sâmbătă, respectiv 2 (două) frecvenţe săptămânale.

Lansarea acestei rute vine în întâmpinarea cererii susţinute a comunităţii deservite pentru destinaţii de vacanţă şi răspunde necesităţilor de conectivitate ale pasagerilor pe segmentul de trafic turistic, oferind opţiuni atractive de călătorie.

Această nouă destinaţie se adaugă celor două rute deja anunţate de către noul partener al aeroportului sibian, Ryanair, spre două destinaţii din Italia, respectiv Veneţia Treviso şi Bologna.

Conform autorităţilor elene, Grecia este pregătită să deschidă sezonul turistic 2021 începând cu data de 14 mai 2021, cu respectarea tuturor condiţiilor şi măsurilor care se impun pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

Ryanair este cel de-al şaselea operator aerian care alege să îşi dezvolte operaţiunile la Aeroportul Internaţional Sibiu, recunoscând potenţialul regiunii într-o perioadă în care industria aviatică este greu încercată de efectele pandemiei COVID-19.

„Suntem încântaţi să extindem oferta noastră de rute de la aeroportul din Sibiu adresate pasagerilor din România cu această nouă rută spre Corfu, care se va fi lansată în iulie ca parte din programul de operaţiuni pentru sezonul de vară 2021. Pentru a sărbători, lansăm o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la 99,00 RON pentru călătorii efectuate până la sfârşitul lunii octombrie 2021, care trebuie rezervată până la miezul nopţii sâmbătă, 27 martie 2021, exclusiv pe site-ul Ryanair.com/RO. În contextul în care restricţiile Covid se modifică în mod regulat, clienţii pot rezerva zboruri pentru o vacanţă binemeritată, aceştia având posibilitatea să amâne sau să schimbe datele călătoriei, de până la două ori cu o taxă de schimbare zero până la sfârşitul lunii octombrie 2021.” a declarat Olga Pawlonka, Ryanair’s Sales & Marketing Manager for CEE.

„Anul 2021 a început cu multe veşti bune din partea aeroportului sibian, în ceea ce priveşte noi rute spre destinaţii intens solicitate. Azi nu face excepţie şi ne oferă zboruri spre insula Corfu, în Grecia. Diversificarea segmentului de trafic în scop turistic, nu doar la nivelul aeroportului sibian, ne oferă o doză de optimism în contextul actual.”, a declarat Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu.

„În ciuda pandemiei şi a impactului pe care îl are asupra industriei aeronautice, anunţul operării celei de-a treia destinaţii a companiei aeriene Ryanair de la Aeroportul Internaţional Sibiu, o destinaţie de vacanţă de această dată, contribuie la readucerea unor aparenţe de normalitate. Sperăm că în curând toţi pasagerii vor avea din nou ocazia să profite la maximum de toate serviciile oferite de aeroportul sibian.”, a declarat Marius Ioan GÎRDEA, director general al Aeroportului Internaţional Sibiu.

Adrian Meitner

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.