Două alunecări de teren au avut loc pe Autostrada A3, între localităţile clujene Nădăşelu şi Gilău, în zonă fiind instituite restricţii de trafic.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Pe sectorul de autostrada A3 cuprins între km 52+553 – km 61+350, sensul de mers Nădaşelu-Gilău, s-au produs două alunecări de teren, la poziţiile kilometrice 57+250, respectiv 57+500. Au fost instituite restricţii de viteză de 60 km/h, pe o lungime de aproximativ 2 km (între km 57+250 – km 59+000) şi a fost închisă banda destinată circulaţiei vehiculelor lente pe o lungime de aproximativ 400 m”, au transmis luni Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj.

Este vorba despre o alunecare de teren la care antreprenorul va interveni de urgenţă în vederea remedierii, iar cauza va fi stabilită în urma unei expertize tehnice. Acest sector de autostradă se află în perioada de garanţie, iar CNAIR a notificat antreprenorul pentru remedierea în cel mai scurt timp a defecţiunilor apărute. Lucrările de remediere sunt executate de către antreprenor pe cheltuiala acestuia.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania